Borsa de Treball

L’AIBV posa a la seva disposició el servei de BORSA DE TREBALL.

La nostra principal funció és la intermediació entre les empreses que necessiten incorporar professionals i les persones que cerquen feina o volen canviar d’ocupació. Volem proporcionar a les empreses la localització, identificació i selecció dels millors candidats/des amb el menor cost de temps i de diners. El nostre compromís és donar solucions ràpides, eficaces i de qualitat. 
La Borsa de treball és la resposta directa als nostres associats per a resoldre l’increment de la demanda i les dificultats que es troben per a cobrir determinats llocs de treball.
La Borsa de Treball ofereix la possibilitat de gestionar persones en pràctiques vinculades a programes específics de formació.
L’AIBV també gestiona el servei d’ocupació dels municipis de Martorelles, Sant Fost de Campsentelles i Santa Maria de Martorelles i disposa de candidats d’aquests municipis i de l’entorn interessades a treballar a les empreses del Baix Vallès.

Si necessita informació,  pot emplenar aquest formulari i li respondrem abans de 24 hores. 
Tanmateix pot  trucar al telèfon 93.5440180  de dilluns a divendres a partir de les 9h del matí fins a les  18h de la tarda o enviar-nos un email a: 


EVA LLORENS

Secretaria General adjunta

T. 935440180

aibv@aibv.org


 

CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.