• Celebrem junts el 50è aniversari de l'Agrupació Industrials del Baix Vallès

  • Creant sinèrgies entre les empreses, fent més gran el territori

  • La formació, una eina de futur tant per les nostres empreses, com pels nostres treballadors

  • Obrint nous mercats, ampliant horitzons i creixent més enllà de les portes de les nostres empreses

Agrupació d'Industrials del Baix Vallès

L’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès és una associació empresarial, de caràcter independent, sense ànim de lucre, constituïda el 1974 a partir de la necessitat de les empreses del Baix Vallès (Mollet, Martorelles, Sant Fost, Parets, Montmeló i Montornès) d’agrupar-se en una entitat, que actui com a òrgan de coordinació, representació, gestió, foment i defensa dels interessos generals i particulars de les mateixes empreses associades.

Entitats

Depuradora de Martorelles

L’any 1981 es va constituir la Cooperativa “Depuradora de Aguas del polígono Industrial Roca de Martorelles S.Coop. de R. Ltda.” amb la finalitat comuna, de la depuració de les aigües residuals que s’aboquen a traves del clavegueram del Polígon Industrial Roca de Martorelles.

 

Entitat Urbanística de Conservació del Polígon Industrial de Martorelles

El 15 d’abril de 1994 es va formalitzar el conveni entre l’Ajuntament de Martorelles i l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès per constituir l’Entitat de Conservació de la zona industrial o polígon, Roca de Martorelles, que s’encarrega de la rehabilitació, manteniment i conservació del mateixa.

Punt de verificació presencial de Camerfirma

Tramitació dels certificats digitals d'empresa
Saber-ne més